Bli medlem

Bli medlem - spela gratis hela säsongen

Med ett medlemsskap i Skoghall BGK kan du få ut lite mer av ditt bangolfande. Dels så spelar du gratis hur mycket du vill hela säsongen. Dessutom kan du vara med på våra kvällstävlingar som är öppna för alla medlemmar. Välkommen till kiosken på bangolfen för att ansöka om medlemskap!

Då vi för tillfället har lågsäsong och våra medlemspriser fastställs av årsmötet i slutet av mars återkommer vi närmare säsongen med mer info om våra medlemsskap.

Frågor och svar om medlemskap i Skoghalls BGK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vårt medlemsår är 1 april till 31 mars. 

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna på vårt åsmöte som brukar hållas sista veckan i mars varje år. I god tid, men minst två veckor innan, annonserar vi dag och plats för årsmötet på vår webbplats och på vår Facebook-sida.

Medlemskap
Familj Flex

fr 700 kr

Flexibelt familjemedlemskap som kostar 500 kr i grundkostnad och sen betalar du 100 kr extra för varje familjemedlem.

Prisexempel:
2 vuxna = 700 kr
2 vuxna + 2 barn = 900 kr

Medlemskap
Vuxen

500 kr

Enskilt medlemskap för dig över 18 år. I samtliga våra medlemskap spelar du gratis hela säsongen samt är berättigad till deltagande i våra kvällstävlingar.

Medlemskap
Ungdom

300 kr

För dig t o m 18 år. Samma förmåner som för familj och vuxen - gratis spel hela säsongen. Alla våra medlemsskap berättigar till deltagande på våra kvällstävlingar.

Medlemskap
Student/Pensionär

400 kr

För dig som studerar (giltig studentlegitimation krävs) eller lite äldre (+65 år). Samma förmåner som våra övriga medlemskap.